Kā atrast labāko basketbola bumbu? Ar ko labs āra basketbols ir labs? Kādas funkcijas un jautājumi būtu jāuzdod pirms āra basketbola bumbas iegādes?

Ir svarīgi izvēlēties labas kvalitātes basketbolu, it īpaši, ja spēlējat basketbolu ārā. Lielākā daļa laukumu ir izgatavoti no betona vai vienkārši asfalta, un, ja jums patiešām paveicas, jūs varat atrast sevi uz ilgstoša linoleja. Bet raupjai asfalta vai betona virsmai ir nepieciešams, lai āra basketbols būtu izturīgāks un izgatavots no stiprāka gumijas maisījuma nekā trauslākās ādas iekštelpu bumbiņas.

Labākajam gumijas basketbolam vajadzētu sastāvēt no iekšējās caurules vai urīnpūšļa, kas ir ietīts ar sintētiskām šķiedrām, lai piešķirtu tam elastību. Bez šīm šķiedrām (un dažas no lētajām bumbiņām ir bez tām) jūsu bumbiņa būs daudz vieglāka un neizturēs tik ilgi. Jūs vēlaties, lai āra basketbols būtu izgatavots no gumijas vai izturīga sintētiska kompozītmateriāla.

Tas nodrošinās vislabāko saķeri pat uz putekļainām vai slapjām virsmām. Jūs vēlaties basketbola bumbu, kas pielīp un nodrošina optimālu saķeri ar roku, kamēr jūs to driblējat. Protams, jums ir jāspēj noregulēt spiedienu bumbiņā, lai nodrošinātu pilnīgu piepūšanos un optimālu atlēcienu līdzsvaru. Labi sabalansēts basketbols var nodrošināt daudzas spēles stundas.

Labi līdzsvarota bumba nodrošina arī optimālu spēlējamību un vilkmi laukumā. Ar sabalansētu bumbas piespēli un basketbola sitienu pa laukumu ir daudz vieglāk. Tas atvieglos arī trikus un dunkēšanu. Noteikti ieguldiet kvalitatīvā basketbola sūknī, lai varētu “precīzi noregulēt” savu basketbola bumbu gaisa spiedienu un atlēcienu. Labākās ielu bumbas ir piemērotas dažādiem laikapstākļiem un visiem āra basketbola segumiem, piedāvājot materiālus, kas ir izturīgāki un piedāvā daudzpusību.

Tā kā labākās āra basketbola bumbas ir daudzpusīgākas, tās, protams, var izmantot arī iekštelpu laukumos, nodrošinot pienācīgu sniegumu. Ja āra bumba ir izmantota ārpus telpām un pēc tam telpās, pirms tam noteikti noslaukiet to ar mitru drānu, lai noņemtu visus netīrumus vai putekļus, ko tā varētu būt pievilkusi.

Labākais gumijas basketbols būs daudz lētāks nekā jebkura iekštelpu ādas bumbiņa, ko jūs atradīsit. Un lielākā daļa veikalu piedāvās plašu labāko basketbola bumbu zīmolu klāstu, piemēram, Spalding, Molten, Fiba un citus, lai nodrošinātu, ka atradīsit labāko basketbolu katram budžetam.